Slide 1

Markat më të mira në treg.

Tek Jupiter Office Supplier e cila eshte pjese e Jupiter Group ju mund te gjeni printerat e markave me te mira ne treg te cilat kane dhe cilesine me te larte!

Slide 2

Mjetet më të Mira Shkollore.

Jupiter Office Supplier ju sjell mjetet shkollore te cilesise me te mire ne treg. JOS eshte pjese e Jupiter Group dhe ka partneritet me markat me te mira per mjetet shkollore ne treg.

Slide 3

Cilesine me te larte per ju.

Jupiter Office Supplier ju ofron pajisjet me te mira ne treg per zyren tuaj. Cilesia eshte e garantuar dhe per cdo problem te mundeshme ne ua mbulojme!

previous arrow
next arrow

Jupiter Office Suppliers, është  themeluar  që  në  vitin 2005. Si pjesë e Jupiter Group, ajo  është specializuar në plotësimin e nevojave tuaja për materiale kancelarie, konsumabla printimi, si edhe produkte kartolerie, të çdo segmenti të tregut shqiptar.

Duke  u  mbështetur  në  një  eksperience  shumëvjeçare,por  edhe në pasionin, përkushtimin dhe profesionalizmin e stafit tonë, ne përpiqemi  çdo ditë të j’ua bëjmë më komode punën tuaj të përditshme në zyrë: duke ju ndihmuar në arshivimin e dokumentave tuaja, duke optimizuar kostot tuaja të printimit.

Spektri  i  klientëve  tanë  përfshin  nga  nxënësit  e  shkollave, studentët,   duke vazhduar me bizneset, administrata publike, organizata jo-qeveritare, etj.

Ne ofrojmë për ju një game të gjërë  të  produkteve të kancelerikeve, tonera për printera dhe fotokopje, artikuj për institucione dhe zyra,  si dhe artikuj shkollor.

Duke përzgjedhur partnerët dhe markat më prestigjoze të tregut botëror, ne sjellim pranë jush produktet më cilësore me çmimet më  konkurruese.

Produktet  tona  mund  t’i  shikoni  në   websitin tonë  të  shitjeve  online si dhe në  showroom-in  tonë, gjithashtu   ofrojmë  shërbimin e shpejtë dhe korrekt  taksi, duke u gjendur gjithmonë pranë klientëve, zyrave si dhe institucioneve që na besojnë furnizimet tona.